Sunday, December 19, 2010

Redhead

Jo, jag har blivit redhead numera, sedan drygt 4-5 timmar tillbaka.
Jag har haft det i tankarna i säkert ett år, men när jag var nere och handlade förra veckan så såg jag att de hade extrapris på hårfärg, då blandannat rött. Jag blekte mitt hår 2! gånger, men mitt hår verkar vara lite mättat då det inte blev så mycket blekare. Lite brun/orange, dock riktigt blont underhår samt hårbotten, så där är mitt hår lysande rött. Annars är det mörkrött, men jag gillar det, riktigt mycket :')


Sådär, vad tycks? 
På Torsdag åker jag upp till Kiruna och jag längtar som en tok! Lustigt nog så åker jag på samma plan som Agneta & Kent på Torsdag, så jag får se katterna först av alla, yay! Skall bli så kul att träffa alla igen, hela familjen är samlad. God mat, bra sällskap, Kalle Anka & en äkta julgran. <3 Erik åker hem redan på Tisdagen, vi skulle kanske ha bokat biljetterna samtidigt, men vi åker i alla fall hem tillsammans. 

Jag hade en hemsk dröm häromnatten, jag drömde att jag glömde alla julklappar, ALLA. Usch & fy, det var hemskt. Så imorgon packar jag ner alla julklappar så finns det inte en chans att de blir kvar, vore ju hemskt. 


Jo, förresten. Jag har inte rökt på 5 veckor. :'D















1 comment:

  1. Åhh vad roligt att höra! Då har vi inga rökare i vår familj längre:-) Jo föresten, kanske feströkarna men de kan ju också sluta tycker jag. Saknar dig jättemycket! Vi ses om några dagar syster.

    Kram

    ReplyDelete