Wednesday, August 4, 2010

Långsamt.

Jag vet, jag vet, jag vet, jag är usel på att uppdatera bloggen. Det kanske inte händer så mycket intressant i mitt liv som är värt att skriva om :D

Nej men, jag jobbar på, det går finemang. Jobbar ju o8.3o - 15.3o, så det är inte alls direkt jobbiga dagar, slutar tidigt och har halva dagen kvar när jag väl slutat. Värmeböljan tycktes vara över (hallelujah, prisa regnet) men nu lyser solen ute och verkar inte ha några planer att försvinna. Jag vet, det är sommar, det skall vara varmt, men så varmt som det varit här är bara löjligt. Jag menar, det finns ju en gräns för hur mycket man (jag) klarar. Jag vet att jag kommer gnälla i vinter också, men det hör till. Då är allt som det skall. 

 Om allt går som det skall så kommer jag åka hem till Kiruna 4-5dagar i September, fira Fanny på hennes 1oårsdag, alla blir så gamla, herrejisses. Känns som att man inte hinner med.

Nu tänkte jag diska den ( lilla ) disken som finns här i lägenheten, sedan börja förbereda sojaburgare tills Erik kommer hem, vara en god flickvän, ni  vet diska, laga mat, städa. Nej, haha.

1 comment: